Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Alchemy är Nord DDB:s nya byrå

Publicerad: 9 januari 2018, 16:01
Uppdaterad: 9 januari 2018, 16:14

Alchemys personalstyrka. Foto: Pressbild

Den nystartade byrån ska leverera spetskompetens inom servicedesign.


Nord DDB startar en ny byrå inom produkt- och tjänsteutveckling, rapporterar Resumé. Den nya byrån – Alchemy DDB – kommer att utgöras av en del av Nord DDB:s personalstyrka, men ska flyttas och bilda ett eget erbjudande.

Nord DDB:s tidigare COO blir vd på nya filialen:

– Varumärken byggs allt mer genom hur man upplever själva produkten, så det blir viktigare och viktigare att kunna leverera på sitt varumärkeslöfte i alla kontaktytor. Vi har successivt byggt upp en otrolig talangbas och fått mycket erfarenhet från stora framgångsrika projekt för bland andra SVT, Försvarsmakten, Volkswagen och Willys, och vi kan komma in med ett perspektiv som skiljer sig från traditionella produkt- och tjänsteutvecklingsbolag, säger han till tidningen.

Andreas Fabbe som tidigare varit digitalchef på Nord DDB blir kreativ chef på Alchemy DDB. Byrån kommer att rekrytera och säger sig redan ha – än så länge hemliga – kunder. 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.