Aftonbladet TV:s plan för valet

2018-02-12 13:31  
Lena Mellin och Robert Aschberg. Foto: Pressbild.

Tidningen satsar återigen på partiledardebatt, dammar av "Partiprogrammet" och Lena Mellin åker på turné.

Under det senaste valet, 2014, satsade Aftonbladet på en egenkomponerad partiledardebatt. Och när nu Aftonbladet presenterar årets valsatsning står det klart att konceptet återvänder.

– Video genomsyrar nu alla våra digitala plattformar och Aftonbladet levererar Sveriges mest sedda nyhetsbevakning. Med våra program och vår snabba nyhetsrapportering är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa valbevakning och avsluta med en valvaka som verkligen håller tittarna vakna, säger Lotta Folcker, chef för Aftonbladet TV, i ett pressmeddelande.

Återvänder gör också Partiprogrammet". Tidningens politiska talkshow kommer den här gången programledas av Robert Aschberg, innehållandes intervjuer och debatter med framträdande politiker och debattörer.

Utöver det åker Lena Mellin, Aftonbladets inrikespolitiske kommentator, ut på en turné. I programmet "Fråga Lena" besvarar Lena Mellin tittarnas frågor om svensk politik.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt