Wonderworld delar ut 200 VR-glasögon

2016-12-01 10:19 Viktor Ek  
Wonderworld delar ut 200 VR-glasögon på Stureplan i Stockholm. Foto: Janne Naess

VR-bolaget Wonderworld firar årets julklapp med att dela ut 200 stycken VR-glasögon på Stureplan. "Vi känner att vi vill sprida lite julglädje och dela med oss av det som vi brinner för", säger Simon Romanus, VD för Wonderworld VR.

Klockan 12 på fredag radar Wonderworld upp 200 VR-glasögon, årets julklapp, på ett bord vid Stureplan i Stockholm. Idén kom efter att företaget gjorde en massbeställning till presentationer i London och Moskva.

– Vi tänkte att det ju vore kul att agera lite jultomte och sprida VR-glädje, så vi beställde ett par hundra glasögon extra. Det är först till kvarn som gäller, säger Simon Romanus.

Wonderworld VR utvecklar, producerar och distribuerar innehåll i 360-video och virtual reality. Bolager har gjort reklamfilmer för bland andra, McDonalds, ESL och Arla.

Viktor Ek

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt