Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Vizeum tappar vd:n

Publicerad: 25 april 2016, 14:29
Uppdaterad: 26 april 2016, 07:59

Frippe Stenberg. Foto: Janne Næss

UPPDATERAD. Frippe Stenberg lämnar Vizeum och går till Scandic. "Jag är superstolt över att lämna ett bolag som ligger på topp", säger han till Dagens Media.

Ämnen i artikeln:

VizeumScandic

AT


Scandic har rekryterat Frippe Stenberg, som därmed lämnar vd-rollen på Vizeum.

I sin nya roll får han övergripande ansvar för att vidareutveckla Scandics varumärkesplattform, kunderbjudande och innovation av digitala tjänster och upplevelser.

– Det ska bli jätteroligt att börja på Scandic, som har gjort en spännande varumärkesresa och byggt en jättefin affär. En del av utmaningen kommer att bli att lägga en grundplattform för att utveckla Scandics digitala tjänster. Jag ser fram emot att få en roll som skiljer sig en del åt från det jag gjort tidigare, säger Frippe Stenberg till Dagens Media.

Hur känns det att lämna Vizeum?

– Vizeum aldrig mått så bra tidigare. Utifrån det kan jag säga att jag är superstolt över att lämna ett bolag som ligger på topp. Det finns inga lösa trådar som hänger där, vilket gör att det hela känns väldigt bra.

Frippe Stenberg har en lång erfarenhet från både traditionell och digital marknadsföring, och innan positionen som vd för Vizeum Sverige, var han marknadschef på Tele 2 i Sverige. Han har även haft ledande befattningar och seniora positioner inom Svenska Spel, Storåkers McCann samt ANR BBDO.

Det är ännu inte klart med någon ersättare till Frippe Stenberg på Vizeum. Enligt nätverket Dentsu Aegis vd Mattias Behrer har rekryteringsprocessen precis inletts.

Frippe Stenberg tillträder sin nya tjänst på Scandic till sommaren.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev