Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Visa gör VM-kampanj med Zlatan

Publicerad: 18 april 2018, 06:15
Uppdaterad: 18 april 2018, 07:39

Zlatan Ibrahimovic inleder samarbete med Visa. Foto: Pressbild.

Zlatan Ibrahimovic ingår nu sitt tredje reklamsamarbete på bara några veckor.


Ämnen i artikeln:

VisaZlatan Ibrahimovic

Nu står det klart att fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic blir ansiktet utåt för betalningsjätten Visas globala kampanj under fotbolls-VM i Ryssland i sommar.

– Jag är otroligt stolt över att få jobba tillsammans med ett företag som är världsledande inom betalningar. Jag försöker alltid göra mitt bästa som fotbollsspelare och ett samarbete med Visa representerar verkligen det jag strävar mot att vara – bäst, säger Zlatan Ibrahimovic i en kommentar.

Visa är officiell betalningspartner till FIFA, organisationen som anordnar världsmästerkskapet i fotboll vart fjärde år, och som äger rum i Ryssland i sommar. 

– Vi har alltid varit förälskade i Zlatans vinnande personlighet och globala framtoning. Vi är upprymda och glada över samarbetet med Zlatan som ger liv åt vår VM-kampanj och våra innovationer, säger Lynne Biggar, marknads- och kommunikationscehf på Visa Inc.

"Everywhere You Want To Be" heter kampanjen där Visa tillsammans med den svenska fotbollsstjärnan hoppas ge fansen allt från VM. Tillsammans ska Visa Zlatan Ibrahimovic åka till sommarens VM-slutspel, och enligt ett pressmeddelande inleds den "gemensamma resan" udner de kommande månaden.

Kampanjen kommer att kunna följas via fotbollsstjärnans Instagram och Visas hemsida.

Det nya samarbetet blir fotbollsikonens tredje påskrivna reklamsamarbete på kort tid. Tidigare har Zlatan Ibrahimovic även skrivit på för Samsung och Bethard, varav det senare rönt stor uppmärksamhet i media under de senaste dagarna.

Sedan tidigare har han även det egna klädvarumärket A-Z.

I början av 2018 avslutade han det fyra år långa reklamsamarbetet med Vitamin Well.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VisaZlatan Ibrahimovic

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev