Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökVarumärke

Lavesson till Priority

Publicerad: 26 Augusti 2019, 06:30

Olof Lavesson knyts till affärsutvecklings- och varumärkesbyrån Priority.

Den förre moderata riksdagsledamoten Olof Lavesson går till Priority Group.


Ämnen i artikeln:

Priority GroupOlof Lavesson

I januari meddelade att Olof Lavesson, tidigare moderat riksdagsledamot och ordförande i kulturutskottet, att han lämnar politiken. Hans nya uppdrag var i stället som styrelseledamot i den stiftelse som ger ut Expo.

Nu står det klart att han går till Priority Group. På affärsutvecklings- och varumärkesbyrån får han rollen som associate senior advisor. 

– Vi känner ett ökat kundtryck inte minst på public affairs-området. Nu svarar vi upp mot detta med att knyta en person till oss som har både den bredd och det djup som krävs och som också med sin färska riksdagserfarenhet har ett omfattande kontaktnät bland dagens politiska makthavare, säger Prioritys vd Erik Tillberg i ett pressmeddelande.

Olof Lavesson var under förra mandatperioden ordförande för kulturutskottet och kulturpolitisk- samt hbtq-politisk talesperson för Moderaterna. Som ordförande i kulturutskottet arbetade han med flera stora reformer, däribland den omreglerade spelmarknaden, en ny filmpolitik, och en ny politik för public service.

Linnea Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Priority GroupOlof Lavesson

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.