Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Varumärke

Lavesson till Priority

Publicerad: 26 augusti 2019, 06:30

Olof Lavesson knyts till affärsutvecklings- och varumärkesbyrån Priority.

Den förre moderata riksdagsledamoten Olof Lavesson går till Priority Group.


Ämnen i artikeln:

Olof LavessonPriority Group

I januari meddelade att Olof Lavesson, tidigare moderat riksdagsledamot och ordförande i kulturutskottet, att han lämnar politiken. Hans nya uppdrag var i stället som styrelseledamot i den stiftelse som ger ut Expo.

Nu står det klart att han går till Priority Group. På affärsutvecklings- och varumärkesbyrån får han rollen som associate senior advisor. 

– Vi känner ett ökat kundtryck inte minst på public affairs-området. Nu svarar vi upp mot detta med att knyta en person till oss som har både den bredd och det djup som krävs och som också med sin färska riksdagserfarenhet har ett omfattande kontaktnät bland dagens politiska makthavare, säger Prioritys vd Erik Tillberg i ett pressmeddelande.

Olof Lavesson var under förra mandatperioden ordförande för kulturutskottet och kulturpolitisk- samt hbtq-politisk talesperson för Moderaterna. Som ordförande i kulturutskottet arbetade han med flera stora reformer, däribland den omreglerade spelmarknaden, en ny filmpolitik, och en ny politik för public service.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Olof LavessonPriority Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev