Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Vårlamm på Tradera

Publicerad: 26 Maj 2016, 11:52
Uppdaterad: 26 Maj 2016, 11:52

Reklambyrån Ellermore och Welsh Lamb låter årets första lamm gå under klubban.


Ämnen i artikeln:

TraderareklambyråerKampanj

Welsh Lamb, som är organiserade walesiska lammbönder, marknadsför sig i Sverige genom att låta årets första vårlamm gå under klubban på Tradera. Det är en i raden av aktiviteter som Welsh Lamb har tagit fram tillsammans med reklambyrån Ellermore och pr-byrån Manifest PR.

– Welsh Lamb är ett okänt varumärke med än så länge minimal distribution i Sverige. Därför vill vi göra smarta saker på stora och relevanta digitala plattformar. Tradera har till exempel över två miljoner besökare varje veckan, säger Johan Good som är strategic och creative planner på Ellermore, i ett pressmeddelande.

–Vi planerar ytterligare ett antal aktiviteter under året. Vi kommer fortsätta att prova annorlunda grepp och kanaler för att skapa engagemang kring Welsh Lamb, säger Johan Good.

Auktionen på Tradera avslutas söndagen den 29 maj 17.10. Vinnaren kan kort därefter hämta ut sitt köp i en matvarubutik i närheten.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TraderareklambyråerKampanj

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.