Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

United Screens i nytt nordiskt samarbete med Gonzo Media

Publicerad: 16 februari 2017, 07:55
Uppdaterad: 16 februari 2017, 07:57

Bild 1/2  Malte Andreasson, vd och grundare av United Screens.

United Screens nya samarbete med danska Youtube-kollektivet Gonzo Media ska möjliggöra för varumärken att jobba med stora Youtube-profiler och säkerställa stor reklamräckvidd i alla fyra nordiska länder.


Ämnen i artikeln:

United ScreensInfluencer marketingbranded contentEllos

Svenska Youtube-nätverket United Screens inleder nu ett samarbete med Gonzo Media, Danmarks ledande Youtube-kollektiv och digital byrå som arbetar med influencers.

I samarbetet ingår influencer marketing och branded content-kampanjer utförda i Norden av United Screens och Gonzo Media, och möjliggör för kunder och varumärken att arbeta med premium Youtube-influencers.

Syftet är att säkerställa stor reklamräckvidd i alla fyra nordiska länder, oavsett vilket land kunden är baserad i.

– Vi har varit pionjärer inom Youtube influencer marketing i Danmark på samma sätt som United Screens har varit i de andra nordiska länderna. Det är genom detta att vi är stolta över att nu kunna erbjuda våra kunder en pan-nordisk setup med hög service och bra resultat. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och ta influencer marketing till en ny nivå i Norden, säger Martin Wiinholt, vd på Gonzo Media, i ett pressmeddelande.

Samarbetet trädde i kraft i går 15 februari.

– United Screens är ett nordisk företag, och därför är det av yttersta vikt att vi etablerar vår närvaro ännu mer i Danmark, genom att arbeta med de bästa kreatörerna i landet, samt kunna erbjuda större reklamräckvidd för kunder som vill nå en engagerad nordisk och dansk publik. Det är med största glädje att jag konstaterar att vi nu gör just detta genom vårt exklusiva avtal med Gonzo Media, kommenterar Malte Andreasson, vd och grundare av United Screens.

United Screens grundades 2013, och arbetar med 550 influencers och har kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Gonzo Media grundades tidigt 2015 och har kontor i Köpenhamn.

Innan det pan-nordiska samarbetet var på plats så har United Screens och Gonzo Media gjort flertalet branded content-kampanjer tillsammans, med varumärken som Veet, EA Sports och Ellos.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.