United Influencers i avtal med Elle

2018-07-12 11:44  
"Vi har märkt att Sverige och Norge ligger långt före resten av världen när det gäller att jobba professionellt och strategiskt med influencer marketing", säger Louise Fuchs på United Influencers.

United Influencers tar klivet ut på en internationell marknad i och med samarbete med Elle International.

United Influencers sluter ett kommersiellt avtal tillsammans med Elle International. Avtalet innebär att United Influencers kommer fungera som en strategisk partner till Elle och byrån kommer ta fram lösningar som sedan matchas ihop med influencers.

Samarbetet är ett viktigt steg för United Influencers att expandera och hävda sig på en internationell marknad.

Elle når idag över 75 miljoner människor online och har runt 33 miljoner tidningsläsare varje månad.

– Efter att påbörjat vårt arbete på den internationella marknaden, har vi märkt att Sverige och Norge ligger långt före resten av världen när det gäller att jobba professionellt och strategiskt med influencer marketing, säger Louise Fuchs, vd för United Influencers International och Sverige, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Den expertis som vi på United Influencers sitter på idag är oerhört värdefull globalt, vilket vi tillika den internationella avdelningen på Elle har förstått. Nu ska vi kombinera vår kunskap med Elles starka varumärke och satsa stenhårt över hela världen.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt