Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Ulrika Sohtell ny marknadschef på Netonnet

Publicerad: 7 juni 2017, 06:09
Uppdaterad: 7 juni 2017, 06:12

Ulrika Sohtell tillträdde som ny marknadschef på Netonnet den 22 maj.

Reklamveteranen Ulrika Sohtell tar över ansvaret för hemelektronikföretagets marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

NetonnetMomentum

Ulrika Sohtell har ett par decenniers erfarenhet av reklamvärlden och kommer närmast från reklambyrån Momentum. Hon har även varit kundansvarig för mediebyrån Mindshare, marknadsansvarig för Göteborgsoperan, samt varit vd inom det privata näringslivet.

Sedan ett par veckor tillbaka är hon ny marknadschef på hemelektronikkedjan Netonnet, tidigare Siba.

– Netonnet har precis avslutat en omfattande transformeringsresa där Siba omvandlats till NetOnNet. En resa som innebar en expansion av arton nya Netonnet lagershoppar på mindre än sex månader. Ulrika har många fina egenskaper och hennes gedigna bakgrund och omfattande kompetens lämpar sig perfekt för den resan Netonnet nu har framför sig, säger Netonnets vd Susanne Ehnbåge, i en kommentar.

Ulrika Sohtell säger om den  nya tjänsten:

– Jag har en brinnande passion för affärsutveckling och strategisk varumärkesförädling samt triggas av att ta mig an unika möjligheter. Jag lockas till det oprövade, det lite utmanande och räds inte att ta det där extra steget. När jag nu fått möjligheten att jobba på Netonnet så ser jag många otroliga möjligheter framåt samt en glädje i att kunna förena min passion med ett av Sveriges mest älskade och uppskattade varumärken.

Netonnet har idag 33 fysiska butiker i Sverige och närmare 1000 medarbetare.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NetonnetMomentum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.