Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Trender

Ljumma reaktioner på Iphone 7

Publicerad: 8 September 2016, 07:00
Uppdaterad: 8 September 2016, 09:01

En okej uppdatering men ingen wow-effekt. Det är sammanfattningen av reaktionerna på nya Iphone 7, som Apple presenterade vid ett direktsänt event i San Francisco igår.


Ämnen i artikeln:

Apple

”Iphone 7 är ett tecken på att Apple antingen kämpar för att komma ifatt sig själva – eller försöker att dämpa våra förväntningar”, skriver Wall Street Journals Geoffrey Fowler.  

Några av nyheterna i Phone 7 är bättre batteritid och ljusare skärm, att den nya telefonen är vattentät och att nya, större Iphone 7 Plus, får dubbla kameror.

Störst reaktioner får dock Apples nya hörlurar. Det har ryktats länge och nu bekräftar Iphone att utgången för hörlurar ryker i nya Iphone, och ersätts av trådlösa hörlurar – så kallade airpods.

DN:s teknikskribent Linus Larsson sågar priset på hörlurarna, den korta batteritiden (5 timmar) och konstaterar att många reagerar på att lurarna, som inte sitter ihop med varandra, är lätta att tappa bort.

”De kommer i oktober. Jag har redan tappat bort fyra par”, skriver Linus Larsson i en sammanfattning av den vanligaste reaktionen på nätet.

Apple meddelade också att Super Mario och Pokémon Go kommer till Apple Watch.

Iphone 7 kommer att börja säljas i Sverige nästa vecka.

Ämnen i artikeln:

Apple

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.