Tre värvar från Westander

Lisa Blomqvist.

Lisa Blomqvist lämnar Westander och blir ny pressansvarig på Tre.

Lisa Blomqvist kommer senast från pr-byrån Westanders enhet Politik och Opinion och har flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen. Nu blir hon ny pressansvarig på teleoperatören Tre.

– För mig känns det naturligt att röra mig mot bolagssidan efter sex år i byråvärlden. Tre har erbjudit mig en helt ny roll på en seriös och spännande arbetsplats där jag tror att mina kunskaper kommer att komma till bra nytta, säger Lisa Blomqvist i ett pressmeddelande.

Hos Westander har Lisa Blomqvist under de senaste tre åren arbetat som pr-konsult, där hon bland annat hållit kurser i debattartikelskrivande, digital strategi och moderatorskap, och ingått i byråns expertgrupper för medieträning och digital pr. Dessförinnan har hon arbetat som talskrivare och kommunikationskonsult.

– Det känns väldigt kul att ha Lisa ombord och jag är övertygad om att hon med hennes erfarenheter, kunskap och etablerade kontaktnät blir en viktig pusselbit i byggandet av Tres varumärke framåt, säger Kamran Alemdar, kommunikationschef på Tre, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

Publicerad 2018-02-06 15.59Uppdaterad 2018-02-06 15.59

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: