Tre värvar från Westander

2018-02-06 16:59  
Lisa Blomqvist.

Lisa Blomqvist lämnar Westander och blir ny pressansvarig på Tre.

Lisa Blomqvist kommer senast från pr-byrån Westanders enhet Politik och Opinion och har flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen. Nu blir hon ny pressansvarig på teleoperatören Tre.

– För mig känns det naturligt att röra mig mot bolagssidan efter sex år i byråvärlden. Tre har erbjudit mig en helt ny roll på en seriös och spännande arbetsplats där jag tror att mina kunskaper kommer att komma till bra nytta, säger Lisa Blomqvist i ett pressmeddelande.

Hos Westander har Lisa Blomqvist under de senaste tre åren arbetat som pr-konsult, där hon bland annat hållit kurser i debattartikelskrivande, digital strategi och moderatorskap, och ingått i byråns expertgrupper för medieträning och digital pr. Dessförinnan har hon arbetat som talskrivare och kommunikationskonsult.

– Det känns väldigt kul att ha Lisa ombord och jag är övertygad om att hon med hennes erfarenheter, kunskap och etablerade kontaktnät blir en viktig pusselbit i byggandet av Tres varumärke framåt, säger Kamran Alemdar, kommunikationschef på Tre, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt