Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Tre värvar från Westander

Publicerad: 6 februari 2018, 15:59
Uppdaterad: 6 februari 2018, 15:59

Lisa Blomqvist.

Lisa Blomqvist lämnar Westander och blir ny pressansvarig på Tre.


Ämnen i artikeln:

WestanderTre

Lisa Blomqvist kommer senast från pr-byrån Westanders enhet Politik och Opinion och har flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen. Nu blir hon ny pressansvarig på teleoperatören Tre.

– För mig känns det naturligt att röra mig mot bolagssidan efter sex år i byråvärlden. Tre har erbjudit mig en helt ny roll på en seriös och spännande arbetsplats där jag tror att mina kunskaper kommer att komma till bra nytta, säger Lisa Blomqvist i ett pressmeddelande.

Hos Westander har Lisa Blomqvist under de senaste tre åren arbetat som pr-konsult, där hon bland annat hållit kurser i debattartikelskrivande, digital strategi och moderatorskap, och ingått i byråns expertgrupper för medieträning och digital pr. Dessförinnan har hon arbetat som talskrivare och kommunikationskonsult.

– Det känns väldigt kul att ha Lisa ombord och jag är övertygad om att hon med hennes erfarenheter, kunskap och etablerade kontaktnät blir en viktig pusselbit i byggandet av Tres varumärke framåt, säger Kamran Alemdar, kommunikationschef på Tre, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

WestanderTre

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.