Thomas Engelhart till SAS

Thomas Engelhart. Foto: Janne Næss

Blir chef för SAS Growth Initiativ, med uppdraget att stärka tillväxten inom nya områden. "Vi ser stor potential i att skapa tillväxt inom nya områden, och här kommer Thomas Engelhart att ha en central roll", säger vice vd:n Göran Jansson.

Thomas Engelhart blir chef för SAS Growth Initiativ, med uppdraget att stärka tillväxten inom nya områden samt att utveckla och förstärka relationerna med flygbolagets medlemmar och samarbetspartners i SAS Eurobonus.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ansluta till SAS. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med teamet och övriga intressenter för att förstärka den befintliga affären och bredda SAS erbjudande inom nya områden. Det kommer att skapa resultat och värde för våra kunder och Skandinaviens ledande flygbolag, kommenterar Thomas Engelhart, som senast kommer från rollen som CCO på Scandic Hotels.

Thomas Engelhart som har rötter i Danmark och Norge har haft flera ledande positioner i Sverige och internationellt med fokus på kommersiella erbjudanden och affärsutveckling, bland annat var han vd på Coop Marknad till och med 2013.

Göran Jansson är vice vd på SAS:

– Jag är mycket glad att välkomna Thomas Engelhart till SAS. Hans kompetens och erfarenhet är perfekta när vi nu tar nästa steg i att bredda och förstärka vårt kunderbjudande. Vi ser stor potential i att skapa tillväxt inom nya områden och här kommer Thomas att ha en central roll i företaget som chef för SAS Growth Initiative. Kommenterar han.

Thomas Engelhart kliver på sin nya tjänst på SAS i början av augusti.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

Publicerad 2018-05-08 12.53Uppdaterad 2018-05-08 13.18

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: