Therese Lindgren startar skönhetsbolag

2017-11-13 09:05  
Therese Lindgren vill ännu inte kommentera det nya bolaget. Bild: Skärmdump från Youtube

Tillsammans med kosmetikbolaget CCS healthcare startar Youtube-stjärnan Therese Lindgren det nya företaget Independent beauty sweden. 

Therese Lindgren är en av Sveriges största influencers, med nära på 600 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Nu följer hon i influencerkollegerna Isabella Löwengrip och Kenza Zouitens entreprenörsspår, och lanserar ett eget bolag. Det skriver Breakit.

Isabella Löwengrip har skönhetsvarumärket Löwengrip Care and Color medan Kenza Zouiten ligger bakom modestartupen Ivyrevel.

Therese Lindgren har sedan starten haft fokus på smink och skönhet, och det nya varumärket ska vara just ett skönhetsvarumärke. Det är tillsammans med kosmetikbolaget CCS healthcare som hon startat har startat företaget Independent beauty sweden. 

Av offentliga handlingar som Breakit tagit del av, framgår det att bolaget kommer att sälja kosmetik och egenvårdsprodukter. Där ser man även att Therese Lindgren tar en plats i styrelsen tillsammans med fyra medlemmar från CCS healthcares ledningsgrupp.

Therese Lindgren vill dock inte kommentera det nya företaget.

"Jag kan inte säga något mer om Independent just nu", är hennes enda kommentar till Breakit.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt