TBWA stärker upp – rekryterar fyra

2017-10-10 15:02  
Linn Arwidson, Carl-Johan Schultz, Nasim Kabiri och Nico Hasselström.

Plockar in från bland annat McCann och Eventum.

Carl-Johan Schultz och Nico Hasselström ska stärka byrån TBWA:s strategiska erbjudande. Carl-Johan Schultz kommer senast från McCann och rollen som chefsstrateg och Nico Hasselström har en lång karriär inom reklambranschen och kommer närmast från jobbet som vd på Eventum.

– Carl-Johan och Nico hade gjort vilken byrå som helst bättre. Deras meriter talar för sig själva och vi är väldigt glada över att de är hos oss, säger Kalle Widgren, vd på TBWA, i en kommentar.

Samtidigt rekryterar byrån dessutom två produktionsledare i Nasim Kabiri och Linn Arwidson. Nasim Kabiri kommer senast från Garbergs och dessförinnan jobbat som produktionsledare på Great Works, Futurniture och Projector. Linn Arwidson har arbetat med en rad ideella arbeten för organisationer som KFUM och Nattskiftet och tog i våras examen från Berghs.

– Bakom alla intressanta idéer som blir verklighet finns som alla vet en grym producent och produktionsledare. Linn och Nasim kommer bidra till att vi gör ännu bättre jobb, kommenterar Kalle Widgren.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt