Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Systembolaget hittar ny kommunikationschef hos Riksteatern

Publicerad: 9 juli 2018, 07:37
Uppdaterad: 9 juli 2018, 07:37

Bild: Wikimedia commons

Kristina Stutterheim lämnar Riksteatern för att axla rollen som kommunikationschef på Systembolaget.


Ämnen i artikeln:

Systembolaget

Kristina Stutterheim kommer närmast från Riksteatern, där hon varit kommunikationschef med ansvar för Avdelningen försäljning, förening och kommunikation, omfattande ett 30-tal medarbetare.

Innan dess var hon kommunikationschef på Lärarförbundet.

–  Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Kristina. Hon har fokus på visioner, engagemang och relationer för att skapa resultat. Kristina är en erfaren ledare och coach med ett modernt värderingsbaserat ledarskap. Med Kristinas erfarenhet och kompetens får Systembolaget en ledare som tillsammans med medarbetarna kommer att fortsätta utvecklingen av Systembolagets kommunikation i olika kanaler, säger Systembolagets vice vd Marie Nygren i ett pressmeddelande.

Kristina Stutterheim:

– Systembolaget är ett företag byggt på starka värderingar och med ett uppdrag som engagerar. Det känns fantastiskt att få vara med och utveckla Systembolagets redan idag framgångsrika kommunikation tillsammans med medarbetarna.

Kristina Stutterheim tillträder sin tjänst 8 oktober.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Systembolaget

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.