Systembolaget hittar ny kommunikationschef hos Riksteatern

2018-07-09 09:37  
Bild: Wikimedia commons

Kristina Stutterheim lämnar Riksteatern för att axla rollen som kommunikationschef på Systembolaget.

Kristina Stutterheim kommer närmast från Riksteatern, där hon varit kommunikationschef med ansvar för Avdelningen försäljning, förening och kommunikation, omfattande ett 30-tal medarbetare.

Innan dess var hon kommunikationschef på Lärarförbundet.

–  Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Kristina. Hon har fokus på visioner, engagemang och relationer för att skapa resultat. Kristina är en erfaren ledare och coach med ett modernt värderingsbaserat ledarskap. Med Kristinas erfarenhet och kompetens får Systembolaget en ledare som tillsammans med medarbetarna kommer att fortsätta utvecklingen av Systembolagets kommunikation i olika kanaler, säger Systembolagets vice vd Marie Nygren i ett pressmeddelande.

Kristina Stutterheim:

– Systembolaget är ett företag byggt på starka värderingar och med ett uppdrag som engagerar. Det känns fantastiskt att få vara med och utveckla Systembolagets redan idag framgångsrika kommunikation tillsammans med medarbetarna.

Kristina Stutterheim tillträder sin tjänst 8 oktober.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt