Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Strategi och analys

Nyheter24 byggs om efter kritik

Publicerad: 23 September 2009, 12:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

Nyheter24:s grundare har lyssnat på kritiken från läsare, medier och annonsörer. Snart relanseras sajten i en mer nedtonad version.


 

Nyheter24.se lanseras i en ny version om ett par veckor. Patrik Sandberg, delägare och ansvarig utgivare på Nyheter24.se, medger gärna att kritik från annonsörerna är en av anledningarna till redesignen.

– Annonsörerna är lika viktiga som besökarna. Nyheter24 startades för att bryta Aftonbladets dominans och ge annonsörerna fler möjligheter att annonsera på nätet. Sedan dess har jag sugit åt mig all feedback som en svamp för att Nyheter24 ska bli den bästa sajten att göra affärer med, säger Patrik Sandberg.

den nya sajten, som utvecklats av Oktavilla, ska kännas mer modern och mindre provokativ. Bland annat genom att lyfta bort en del av det som Patrik Sandberg kallar ”ding ding värld”-materialet från löpet och istället placera det på undersajter.

– Vi har kritiserats för allt från våra udda nyheter, till att vi har för mycket våld och lättklätt på sajten och att miljön är för kvällspressig, säger Patrik Sandberg.

Han tillägger:

– Men sajten ska fortsätta att vara en underhållande nyhetssajt, med glimten i ögat.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.