måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Strategi och analys

Hon tar över vd-stolen på Regi

Publicerad: 23 januari 2017, 09:54
Uppdaterad: 23 januari 2017, 10:17

Pia Grahn blir ny vd när Robert Skölfman kliver av.


NR

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se


Analys- och konsultföretaget Regi byter vd. Robert Skölfman, som grundade Regi för 20 år sedan, hoppar av och lämnar istället över till Pia Grahn.

- I samband med att vi nu expanderar internationellt så är Pia rätt lämpad att driva Regi vidare som vd, säger Robert Skölfman, som själv fortsätter på Regi som arbetande styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Pia Grahn har tidigare haft ledande positioner på bland annat McCann och H+K Strategies, och har varit vd för Komm, Sveriges kommunikationsbyråer.

- Robert och jag lärde känna varandra för många år sedan, då jag arbetade som reporter. Jag har både skrivit om Årets Byrå-studien, varit byråledare och använt Regis tjänster och även arbetat med Robert som rådgivare. Att nu kliva in som vd för Regi känns fantastiskt roligt och samtidigt lite grann som att cirkeln är sluten, säger Pia Grahn i pressmeddelandet.

Regi har 16 anställda, och omsatte enligt sitt senaste bokslut 15,8 miljoner kronor och gjorde en förlust på knappt 700 000 kronor.

- Vi genomför Årets Byrå-studien i Sverige för 17:e året i år, i Norge för andra året och i Finland för första året. Nu tittar vi även på Danmark för att kunna genomföra en nordisk studie inom en snar framtid. Pia och jag kommer att jobba en hel del med vår internationalisering, säger Robert Skölfman.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev