Här är Spendrups nya logga

2016-09-23 17:25  
Spendrups gamla och nya logga.

Spendrups byter visuell identitet och presenterar en ny logga. "Känns bra att vara mer samtida", säger vd:n Fredrik Spendrup.

Spendrups har under en tid genomfört ett omfattande varumärkesarbete, med den nya visionen "Ett Spendrups i världsklass". Den nya identiteten är startskottet för det nya Spendrups, enligt vd:n Fredrik Spendrup

– Vi har bytt visuell identitet flera gånger men jag tror aldrig att vi har haft så många och långa diskussioner kring det som den här gången. Utmaningen har varit att vi har velat få till en helhet med företaget och produkten. Men jag tycker verkligen att vi har lyckats med det, säger han i ett pressmeddelande.

Den grafiska profilen har tagits fram tillsammans med Neumeister.

Mårten Lyth, som i våras tillträdde som kommunikationsdirektör på Spendrups:

– Det känns bra att vi får en visuell identitet som i form och funktion är mer samtida och som speglar Spendrups som bolag och vår ambition. Från och med måndag börjar vi rulla ut logotypen på riktigt. Implementeringen kommer att löpa under minst sex månader för att bli så ekonomiskt klok som möjligt.

Den nya identiteten börjar rullas ut på måndag.

Kristin Djerf

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt