Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Strategi och analys

De tar plats i Stora Pr-prisets jury

Publicerad: 22 December 2010, 06:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:23

Jeanette Ström, pr-chef på Svenska Spel och Peter Eriksson, vd på pr-byrån Grayling, är två av medlemmarna i Stora Pr-prisets jury.


Ämnen i artikeln:

GraylingSvenska Spel

Stora Pr-priset är instiftat av Svenska pr-företagen i samarbete med Dagens Media och MyNewsdesk.

Priset ska delas ut årligen, med start i februari 2011, och premierar kvalificerat, strategiskt och idébärande pr- och kommunikationsarbete som skapat ett påtagligt och synligt resultat.

Nu börjar juryn ta form, utöver Jeanette Ström och Peter Erikson sitter också Lars-Ola Nordqvist, vd för Comvision och Mats Georgson, universitetslektor på institutionen för reklam och pr på Stockholms Universitet, med i juryn.

– Det finns fler pr-tävlingar där ute, som Spinn och Guldägget men Stora Pr-priset blir just det stora pr-priset eftersom det ser till fler discipliner och verkligen belyser vad pr är och vilka resultat man kan få, säger Jeanette Ström.

Hon fortsätter:

– Pr får en allt viktigare roll för varumärken. Från att ha varit ett komplement är det allt oftare själva hubben som kampanjer byggs omkring. Därför känns det extra kul att det här priset introduceras. Ytterligare tre jurymedlemmar ska presenteras inom kort, varav en ifrån näringslivet.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

GraylingSvenska Spel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.