Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Strategi och analys

Dagens Media startar samarbete med podd

Publicerad: 10 November 2015, 22:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:22

Dagens Media inleder ett samarbete med Kommunikationspodden.– Vi lägger in en ny växel, säger grundaren och programledaren Max Landergård.


Varje söndag kommer vi på Dagens Medias sajt att bjuda dig på ett nytt avsnitt. Dagens Media kommer även att arrangera event och seminarier tillsammans med Kommunikationspodden – där avsnitten spelas in inför publik.

Tanken är också att Dagens Medias journalister ska medverka i podden.

Programledare är författaren och journalisten Max Landergård, som kommer att träffa människor med vitt skilda infallsvinklar på kommunikation.

– Det känns jätteroligt. Den här podden kommer att komplettera Dagens Medias övriga innehåll på ett bra sätt, och också erbjuda nya exponeringsmöjligheter för våra kunder, säger Fredrik Svedjetun, och fortsätter:

– Max Landergård är en duktig och erfaren intervjuare. Kommunikationspodden växer så att det knakar, och nu ska vi se till att ge den en ännu större skjuts.

Max Landergård:

– Det är så ball att vi får till ett samarbete. Nu kan Dagens Medias läsare få ett mervärde med en podd, och Kommunikationspoddens publik kan vänta sig ännu bättre innehåll nu när vi lägger in en ny växel.

Max Landergård Foto: Janne Næss

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.