Splay rekryterar från Procter & Gamble

2017-12-04 13:24  
I lanseringen av sin nya digitala contentybyrå rekryterar Splay John Hermansson från P&G och Lovisa Wachtmeister från Ingage.

John Hermansson från P&G och Lovisa Wachtmeister från Ingage rekryteras till Splays nya digitala contentbyrå.

I lanseringen av sin nya digitala contentybyrå rekryterar Splay John Hermansson från P&G och Lovisa Wachtmeister från Ingage. Med contentbyrån ska Splay hjälpa företag att nå ut med sitt varumärke.

– Vi behöver bygga upp vår affärskompetens med kunskap från den traditionella marknadsföringsvärlden som finns hos stora bolag så som Procter & Gamble, tillika bli bättre på att tänka bortom Youtube och applicera vår know-how inom online video för Facebook, en kunskap vi hittar hos nytänkande bolag som Ingager, säger Victor Ljungberg Managing Director för Splay, i ett pressmeddelande.

John Hermansson kommer senast från en tjänst som key account manager på Procter & Gamble där han jobbat med affärsutveckling av Gillette, Oral-B och Braun.

Lovisa Wachtmeister kommer från Facebook-byrån Ingager och har bland annat ansvarat för kunder som Bonnier Tidskrifter och Canal Digital.

Vi börjar bli ett team som kompletterar varandra med tvärinsikter från olika kompetensområden inom digital marknadsföring. Men att vara digitala kräver konstant framåtrörelse så vårt interna utvecklingsarbete är långt ifrån färdigt, fortsätter Victor Ljungberg i pressmeddelandet.

Alex Hartelius

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt