onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Sandra Kinge blir ny marknadschef på Bjurfors

Publicerad: 27 november 2017, 10:38
Uppdaterad: 28 november 2017, 07:22

Sandra Kinge.

För att möta utmaningarna på den tuffare bostadsmarknaden rekryterar Bjurfors Sandra Kinge som ny marknadschef.

Ämnen i artikeln:

BjurforsApolloViasat

AT


Oktobersiffrorna visar att bostadsmarknaden är i ett tuffare läge än tidigare, vilket gör konsumenterna osäkra på om de ska våga ge sig ut på marknaden. Samtidigt blir det allt vikigare för mäklarföretagen att ha bättre kunskap om sociala medier som en viktig annonsyta i bostadsförmedlingen.

Det är bakgrunden till att Bjurfors Stockholm nu satsar och rekryterar Sandra Kinge som ny marknadschef. Sandra Kinge har tidigare arbetat som kommunikations- och marknadschef på Apollo, Birka Cruises, Skandiamäklarna, Viasat och Telenor.

– Att förmedla bostäder är en viktig uppgift, det kan handla om en av kundernas viktigaste affärer i livet. Jag ser fram emot att hjälpa alla duktiga mäklare på Bjurfors Stockholm att stärka vårt erbjudande till kunderna och se till att vi har det bästa erbjudandet i den nu lite tuffare marknaden säger Sandra Kinge i ett pressmeddelande.

Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Stockholm:

– Jag är glad att våra mäklare tidigt insåg att marknaden var på väg in i ett tuffare läge och lade in en extra växel vid varje förmedling och kan konstatera att vi här på Bjurfors Stockholm trots det generellt svaga oktober kunde öka antalet sålda objekt med 25 procent jämfört med oktober 2016. Vi satsar och rekryterar Sandra för att ytterligare stärka vårt erbjudande inom sociala medier och det digitala.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev