Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Samsung knyter till sig Zlatan Ibrahimović

Publicerad: 15 mars 2018, 09:46
Uppdaterad: 15 mars 2018, 11:41

Zlatan Ibrahimović inleder flera år långt samarbete med Samsung. Foto: Pressbild.

Fotbollsstjärnan inleder långsiktigt samarbete med mobiljätten – ska utmana bilden av teknikanvändning.


Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovicSamsung

Efter ett fyra år långt samarbete, och en rad prisade kampanjer, stod det i början av året klart att Zlatan Ibrahimović och Vitamin Well går skilda vägar.

Några månader senare inleder nu den svenska fotbollsspelaren ett flerårigt samarbete med Samsung.

– Samsung älskar att utmana vad som är möjligt att göra med hjälp av teknik. Vi får ständigt frågan vad som blir nästa stora innovation. För oss finns det få personer som förkroppsligar ordet innovation som just Zlatan, säger Eva Carrero, corporate marketing director på Samsung i Norden i ett pressmeddelande.

– Både på och utanför planen har han gjort saker som vi aldrig sett någon göra förut. Dessutom är han, precis som Samsung, van att få frågan ”Vad blir nästa grej?”. Vi är spända på att se vad som händer när innovatören Zlatan utmanar och använder vår teknik på helt nya sätt.

Det är under konceptet ”What’s next?" som Zlatan Ibrahimović kommer att utmana och testa Samsungs produkter på ett "helt nya sätt".  Och enligt pressmeddelandet ska fotbollsstjärnan själv sedan tidigare vara en Samsung-användare, med ett stort intresse för teknik.

– Jag är ett stort fan av Samsung och den innovation de gör. De får det omöjliga att bli möjligt. Personligen är jag ett teknikfreak. Jag vill ha all den senaste tekniken. Som tur är jobbar jag ju nu med världens bästa teknikföretag så jag är i goda händer, säger Zlatan Ibrahimović själv i en kommentar.

Med konceptet "What’s next?" hoppas Samsung, tillsammans med sitt nytillskott, att inspirera människor att tänka framåt, och att utmana dem till fundera på hur de använder sig utav teknik i dag.

Därför ska Zlatan Ibrahimović prova och visa upp Samsung-produkter på ett nytänkande sätt.

– För mig är teknik framtiden. Jag ser inga begränsningar för teknikutvecklingen på samma sätt som jag inte ser några begränsningar för mig själv. Både jag och Samsung utmanar hur saker görs och tillsammans kommer vi få möjligheten att inspirera människor till att tänka på framtiden och utmana sig själva, säger Zlatan Ibrahimović. 

Samsungs samarbete med fotbollsstjärnan inleds under våren 2018, och ska löpa under flera år framöver. 

Sedan tidigare har Zlatan Ibrahimović, förutom Vitamin Well, gjort samarbeten med bland annat Volvo, Dressman och Nike, och gör återkommande reklam för det egna klädmärket A-Z.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zlatan IbrahimovicSamsung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.