Saltå Kvarn väljer M&C Saatchi

2016-12-20 14:42  
Saltå Kvarn har valt M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå.

Saltå Kvarn har valt M&C Saatchi som ny kommmunikationsbyrå som ska hjälpa varumärket att nå ut till flera.

Mer än 60 byråer har deltagit i Saltå Kvarns upphandling av en ny kommunikationsbyrå. Nu står det klart att M&C Saatchi blir Saltå Kvarns nya byrå.

Byrån kommer hjälpa Saltå Kvarn att nå ut till fler och tydliggöra varumärkets position på marknaden.

– M&C Saatchi visade upp en kombination av strategisk höjd, kreativ kraft och engagemang som tilltalade oss. Även deras erfarenhet av att arbeta med hållbarhet och komplexa branscher med behov av enkelhet och nytänk, tilltalade oss. Vi ser mycket fram emot att få komma igång med samarbetet, säger Susanne Skånberg, marknads- och kommunikationschef på Saltå Kvarn, i en kommentar.

M&C Saatchis uppdrag startar omedelbart Klara Eide, strategiansvarig på byrån, ser fram emot samarbetet.

– Saltå Kvarn är ett fantastiskt varumärke i en växande och högt konkurrensutsatt kategori, vilket gör utmaningen än mer spännande. Vi är naturligtvis enormt glada för att bli valda och ser fram emot att skapa kommunikation som är nyskapande, modig och enkel tillsammans med det engagerade teamet på Saltå Kvarn, säger hon i en kommentar.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt