Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Relatable värvar tillväxtchef från McCann

Publicerad: 2 Mars 2018, 06:00
Uppdaterad: 1 Mars 2018, 15:06

"För mig handlar det om att bistå bolag i att översätta sina utmaningar till varumärkesupplevelser i den digitala sfären", säger Linda Hårleman.

Linda Hårleman, tidigare tillväxtchef på McCann, ska leda Relatables internationella expansion – med fokus på nyckelmarknader som USA och Storbritannien.


Ämnen i artikeln:

SpotifyInstagramMcCann

Dagens Media har tidigare berättat om hur influencer-byrån Relatable expanderar globalt. Nu rekryterar man Linda Hårleman, tidigare tillväxtchef på McCann Worldgroup, som ny expansionschef.

LÄS MER: "Influencer-byrån Relatable expanderar globalt"

Linda Hårleman har i rollen som Growth Director för McCann's nya "Live Studio" haft som uppdrag att bredda det digitala erbjudandet på McCann. Innan dess spenderade hon tio år i New York där hon var ansvarig för teamet på den digitala byrån Whispr Group med globala kunder som H&M, Spotify, Kate Spade, och Ikea.

På Relatable kommer Linda Hårleman att vägleda den internationella expansionen – med fokus på nyckelmarknader som USA och Storbritannien i sikte.

– Det är tekniken och plattformen som kommer låsa upp den internationella expansionen. Här finns det oanade krafter. Dessutom har Relatable stora, globala kunder och samarbeten som underlättar processen. För mig handlar det om att bistå bolag i att översätta sina utmaningar till varumärkesupplevelser i den digitala sfären, säger Linda Hårleman i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SpotifyInstagramMcCann

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.