Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Marknadsföring

Playad värvar från Expressen

Johan Roswall är först ut av flera planerade rekryteringar inför hösten hos Playad.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Publicerad: 25 Augusti 2016, 05:30
Uppdaterad: 24 Augusti 2016, 14:18

Ämnen i artikeln:

PlayadExpressen

Playad Media Group har under de senaste 18 månaderna växt med närmare 20 nya medarbetare i Norden. I våras berättade bolaget att man har för avsikt att expandera den svenska säljorganisationen ytterligare.

Först ut i rekryteringsprocessen var då David Kylén från Clear Channel. Nu anställer Playad även Johan Roswall från Expressen till kontoret i Stockholm.

Johan Roswall har lång erfarenhet av mediebranschen inom försäljning. Hos Expressen har han har varit i 2,5 år som Senior Account Manager. Till Expressen kom han från rollen som försäljningschef på Devote och dessförinnan var han försäljningschef på Wyatt.

På Playad får Johan rollen Creative Manager/Key Account Manager.

– Jag känner sedan tidigare till flera av Playads medarbetare varför det ska bli spännande att arbeta tillsammans med det här duktiga teamet. Playad har sedan start gått i bräschen inom online video och därför känns det förstås extra roligt att få möjligheten att vara en del av PlayAd teamet. Jag hoppas att jag med min mångåriga erfarenhet inom mediebranschen ska kunna bidra med mina kunskaper inom media och försäljning, säger Johan Roswall i ett pressmeddelande.

Johan Roswall är en av de första av flera planerade rekryteringar inför hösten, och börjar sin tjänst på Playad den 15 september 2016.

Ämnen i artikeln:

PlayadExpressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.