Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Marknadsföring

Planning Awards får ny juryordförande

Jerker Winther blir ny ordförande för Planning Awards 2018.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 29 Augusti 2017, 07:44
Uppdaterad: 29 Augusti 2017, 07:44

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Jerker Winther blir ny juryordförande för Planning Awards 2017.

Tävlingen Planning Awards hölls för första gången under förra året. Sedan start har Jerker Winther suttit med som jurymedlem – nu blir han istället juryordförande för tävlingen som delar ut pris till Sveriges bästa planning. I uppdraget ingår även att vara talesperson och tävlinges ansikte utåt.

– Under de 20 år jag arbetat i med marknadskommunikation har planningen utvecklats, från att mest handla om research till att reda ut vad kommunikationen egentligen ska ha för roll, säger Jerker Winther, planningchef och partner på Åkestam Holst NoA, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Nu är frågan vad som påverkar mest med utgångspunkt från ett givet syfte, och hur lösningen bidrar till önskad attityd eller beteende. Det vi egentligen sysslar med är ju produktivitet, att säkerställa att de pengar våra uppdragsgivare investerar får hävstång inte bara i kassaflödet utan också i varumärkets hela affär.

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.