Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Petra Tungården lämnar Metro Mode för Cube

Publicerad: 15 Mars 2018, 07:12
Uppdaterad: 15 Mars 2018, 07:24

"Efter sju år på Metro kände jag att det var dags att våga prova mina vingar och sjösätta något helt eget", säger Petra Tungården.

Efter sju år lämnar Petra Tungården Metro Mode för att istället satsa på sitt eget varumärke. I samband med det ansluter hon till influenceragenturen Cube.


Ämnen i artikeln:

CubeMetro Mode

Under sju års tid har mode- och inredningsprofilen Petra Tungården varit ansiktet utåt för Metro Mode och Metro Mode Home.

Nu väljer hon att lämna sin roll hos Metro för att istället satsa fullt ut på sina egna sociala kanaler och på att utveckla det egna varumärket. I samband med detta ansluter hon till influenceragenturen Cube.

Under april kommer Petra Tungårdens nya blogg att lanseras där fokus fortsatt kommer att ligga på mode, inredning och livsstil. Parallellt utvecklar hon även ett helt nytt digitalt koncept som kommer att presenteras senare i år.

– Efter sju år på Metro kände jag att det var dags att våga prova mina vingar och sjösätta något helt eget. Jag kunde omöjligt förstå att min blogg och Instagram skulle växa sig så stora och bli mina främsta huvudsysslor. Det känns både läskigt och spännande men framför allt helt rätt i tiden att släppa print och satsa fullt ut digitalt. Steg ett är att flytta bloggen för att slutligen våga fullfölja en dröm som kommer att lanseras senare i år, säger Petra Tungården i ett pressmeddelande.

Olof Lindblom, vd på Cube:

– Vi är väldigt stolta över att Petra väljer oss som agentur när hon nu tar nästa steg i sin karriär. Petras bakgrund som både kreatör och redaktör är en väldigt bra match med Cubes helhetserbjudande 2018. Hon blir en viktig spelare hos oss framöver och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans.

Utöver rekryteringen av Petra Tungården har Cube även värvat TV4-profilen Andrea Brodin och livsstilsprofilen Linn Herbertsson från Metro Mode.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

CubeMetro Mode

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.