Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Perfectly nytt bolag inom influencer marketing

Publicerad: 20 Maj 2016, 07:13
Uppdaterad: 20 Maj 2016, 08:56

Johannes Lagtun och Morgan Hassel grundar Perfectly, ett nytt bolag inom Influencer Marketing och innehållsproduktion.


Perfectlys modell kommer vara tvådelad, där ena delen består av agenturverksamheten där management för influencers ligger i fokus, och andra av innehållsproduktion där Perfectly skapar skräddarsytt innehåll för såväl profiler som varumärken.

– Under min tid i musikbranschen såg jag synergier med att hjälpa profiler inom sociala medier att bredda sig och jobba tätare med varumärken. Vi ser hur marknaden förändras hela tiden och man måste hitta nya sätt att nå ut, ordet reklam är negativt laddat, men det ska det inte vara. Reklam ska vara något positivt om man gör det rätt! Vi ska förändra branschen och få människor att faktiskt uppskatta reklam, säger Johannes Lagtun i ett pressmeddelande.

I dagsläget finns Marcus Schenkenberg, Alexander "The Mauler" Gustafsson och STHLM Panda i Perfectlys portfölj, där målet är att få en så bred räckvidd som möjligt. Enligt företaget är flera av Sveriges största profiler på väg att bli signade, men fokus ska redan vara satt att expandera utanför norden.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.