Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Marknadsföring

Patrick Ekwalls nya jobb

Publicerad: 5 December 2016, 08:34
Uppdaterad: 5 December 2016, 08:35

Sportprofilen tvingades bort från TV4, nu inleder han samarbete med Leovegas Sport.


Ämnen i artikeln:

TV4Patrick Ekwall

I september tvingades sportprofilen Patrick Ekwall bort från TV4 efter 23 års tid på kanalen.

Hans nya jobb blir för Leovegas Sport, när han från och med årsskiftet ska vara med och lyfta Leovegas med aktuell och underhållande sportjournalistik.

Exakt vad Patrick Ekwall kommer göra för Leovegas är oklart mer än att han kommer samarbeta med Leovegas kring ett "antal gemensamma projekt och produktioner under 2017".

– Härligt att äntligen få berätta! Samarbetet ger mig en utmaning och möjlighet att få arbeta med en typ av uppdrag som jag aldrig fått möjligheten att göra förut. Mycket mer kan jag inte berätta just nu men det kommer att synas och höras när det väl är dags, säger Patrick Ekwall, i ett pressmeddelande.

Niklas Andersson på LeoVegas, menar att Patrick Ekwalls journalistiska kvaliteter gör samarbetet intressant och värdefullt för bolagets kunder.

– Synergierna mellan Leovegas Sport och Patrick Ekwalls person, erfarenhet och kunskaper är verkligen "a match made in heaven". För Leovegas Sport betyder detta, förutom att vi får en ny väldigt uppskattad medarbetare, att vi kan erbjuda våra kunder ännu mer analyser, insikter och kunskaper inom sport och dessutom i ett underhållande format, säger Niklas Andersson.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Patrick Ekwall

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.