onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Oatly och Absolut Vodka lanserar: Freakshakes

Publicerad: 6 augusti 2018, 10:27
Uppdaterad: 6 augusti 2018, 10:32

Drinken "Mango" gjord på en bas av Oatly Mango samt Absolut Vodka.

Absolut Vodka, som är Way Out Wests officiella spritpartner, gör drinkar tillsammans med Oatly under årets festival.

Ämnen i artikeln:

OatlyAbsolut vodka

JN


Absolut Vodka blir officiell spritpartner till årets upplaga av Way Out West och går under festivalen in i ett ett samarbete med Oatly. Varumärket kommer att vara på plats på festivalen med popup-barer med specialdesignade drinkar.

Absolut och Oatly har tagit fram specialkurerade ”freakshakes” speciellt för Way Out West. Freakshakes är en vidareutveckling av den klassiska milkshaken. Under festivalen kommer utvalda drinkar, på temat festival, gjorda på Oatlys nylanserade glassar och Absolut Vodka att serveras.

Även en mjölkfri White Russian har tagits fram, där komjölken kommer att bytas ut mot Oatlys populära havredryck ikaffe, och serveras på utvalda ställen på festivalområdet.

Absoluts barmiljö kommer husera i VIP-avdelningen och vara fylld med aktiviteter under festivalen. Bland annat står dj-kollektivet Trunk Funk för musiken, och en station med festivalglitter samt en infinity mirror kommer finnas på plats.

-Vi älskar att Way Out West är en festival med hög integritet och vi är glada att få jobba tillsammans med dem i år, säger Pia Hägglöf, som är varumärkesansvarig på Absolut, om rollen som  officiella festivalens spritpartner.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev