Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Ny biträdande Nordenchef på Criteo

Publicerad: 18 september 2018, 13:17
Uppdaterad: 18 september 2018, 13:17

Wala Loubani, biträdande Nordenchef på Criteo.

Wala Loubani blir ny biträdande Nordenchef på Criteo.


Ämnen i artikeln:

Criteo

Annonsbolaget Criteo utser Wala Loubani till biträdande Nordenchef. Hon kommer senast från rollen som säljchef för Apsis International och har tidigare arbetat som nordisk säljledare för Googles Doubleclick.

Wala Loubani blir ansvarig för den fortsatta affärsutvecklingen i Norden och för att öka marknadsförares och e-handlares förståelse för Criteos annonsplattform.

– Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Criteos nordiska verksamhet. Norden går igenom snabba förändringar med stora globala aktörer och ny teknik som intar marknaden. Med min passion för teknik och mitt mångåriga arbete inom kundutveckling, ser jag fram emot att hjälpa nordiska företag att utnyttja Criteos öppna annonsplattform för att bli än mer konkurrenskraftiga och framgångsrika, säger Wala Loubani, i ett pressmeddelande.

Pepijn Breijder, chef för Norden och Benelux på Criteo, om rekryteringen:

– Med över 10 års erfarenhet av teknik och digital marknadsföring, är Wala den tekniska, strategiska och långsiktiga ledaren som Criteos kunder behöver för att skapa framgångsrika marknadsföringsstrategier. Wala kommer att leda det nordiska teamet och är en viktigt tillväxtmotor för Criteo och våra kunder över hela regionen.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Criteo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.