Ny biträdande Nordenchef på Criteo

2018-09-18 15:17  
Wala Loubani, biträdande Nordenchef på Criteo.

Wala Loubani blir ny biträdande Nordenchef på Criteo.

Annonsbolaget Criteo utser Wala Loubani till biträdande Nordenchef. Hon kommer senast från rollen som säljchef för Apsis International och har tidigare arbetat som nordisk säljledare för Googles Doubleclick.

Wala Loubani blir ansvarig för den fortsatta affärsutvecklingen i Norden och för att öka marknadsförares och e-handlares förståelse för Criteos annonsplattform.

– Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla Criteos nordiska verksamhet. Norden går igenom snabba förändringar med stora globala aktörer och ny teknik som intar marknaden. Med min passion för teknik och mitt mångåriga arbete inom kundutveckling, ser jag fram emot att hjälpa nordiska företag att utnyttja Criteos öppna annonsplattform för att bli än mer konkurrenskraftiga och framgångsrika, säger Wala Loubani, i ett pressmeddelande.

Pepijn Breijder, chef för Norden och Benelux på Criteo, om rekryteringen:

– Med över 10 års erfarenhet av teknik och digital marknadsföring, är Wala den tekniska, strategiska och långsiktiga ledaren som Criteos kunder behöver för att skapa framgångsrika marknadsföringsstrategier. Wala kommer att leda det nordiska teamet och är en viktigt tillväxtmotor för Criteo och våra kunder över hela regionen.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt