Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Norran-koncernen köper Reklam365

Publicerad: 16 augusti 2017, 06:48
Uppdaterad: 16 augusti 2017, 06:48

Norrans vd Anders Westermark och Mikael Lindgren, vd på Reklam365. Foto: Daniel Holmgren/Cre8 Photo

Norran-koncernens nystartade dotterbolag Grit Media köper upp annonsbolaget Reklam365.


Ämnen i artikeln:

Norran

I veckan berättade Dagens Media att en ny byrå vid namn Grit Media startar upp i Västerbotten. Byrån är ett nyuppstartat dotterbolag till koncernen Norra Västerbotten.

Grit Media köper nu annonsbolaget Reklam365 som sedan en tid tillbaka exempelvis sköter all annonsförsäljning åt Youtube-nätverket United Screens i Norrbotten och Västerbotten. Annonsbolaget har även samarbeten med Aftonbladet och Svd.se.

– Vi har imponerats av Reklam365:s utveckling. De har inte bara hängt med i marknadens utveckling utan också drivit på den. Bolaget är inte längre en uppstickare, men har fortfarande stor utvecklingspotential och passar perfekt in i den rörelse vi påbörjat, säger Anders Westermark, vd för Norran, i ett pressmeddelande.

I och med köpet slutar vd:n Mikael Lindgren under hösten och ersätts av den tidigare projektledaren Mats Ohlsson.

– Det har varit en rolig resa som nu tar ytterligare fart. Vi ville ta en ledande position i Norrbotten och har på relativt kort tid lyckats med det. Det känns bra att sälja till en köpare som har samma höga målsättning som vi, säger Mikael Lindgren i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Norran

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.