Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Yves Rocher väljer Starcom Malmö

Publicerad: 12 Oktober 2016, 05:00
Uppdaterad: 11 Oktober 2016, 15:01

Det franska skönhetsvarumärket Yves Rocher väljer Starcom Malmö som ny mediebyråpartner. Uppdraget omfattar strategi, planering och medieköp på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Starcom Malmö

– Starcoms strategiska kunnande och engagemang tilltalar oss. Vi är imponerade av deras digitala kompetens och den gedigna erfarenheten av att jobba med retail. Dessutom drivs Starcom, liksom vi, av att skapa tydliga resultat, kommenterar Sara Bertram, marknadschef på Yves Rocher.

I Yves Rochers portfölj finns omkring 700 produkter som används av mer än 30 miljoner kvinnor och män i över 90 länder. Verksamheten i Norden leds från huvudkontoret i Helsingborg.

– Vi är enormt glada för förtroendet och ser mycket fram emot att tillsammans med Yves Rocher skapa effektiva kommunikationslösningar. Yves Rocher befinner sig i ett väldigt spännande skede just nu, där de genomgår en transformation från postorderföretag till ett retailbolag med både fysiska butiker och e-handel, säger Charlotta Wallqvist, kundansvarig på Starcom Malmö och fortsätter:

– Det finns mycket intressant att kommunicera både om företagets produkter men även värderingar. Det känns fantastiskt roligt och givande att få vara med och utveckla varumärket vidare, kommenterar Charlotta Wallqvist, kundansvarig på Starcom Malmö.

 

Arbetsgrupp Starcom Malmö:

Charlotte Andersson Almlöf, Business Director

Charlotta Wallqvist, Client Service Manager

Oliver Bermhagen, Digital Planner

Rebecca Svanfelt, Media Planner

Erik Forsberg, Research & Insight

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Starcom Malmö

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.