Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökMedieval

Vizeum rekryterar från Universum

Publicerad: 21 November 2016, 13:13
Uppdaterad: 21 November 2016, 13:33

Från Universum till Vizeum. Carola Lundberg börjar arbeta för mediebyrån i rollen som Insight Director.


Ämnen i artikeln:

Vizeum

Tidigare i år hämtade Vizeum ny vd från Google i Ebba Kilman och har under 2016 även hunnit med att knyta till sig ytterligare en medarbetare.

Carola Lundberg kommer närmast från Universum, med uppdrag att vara globalt ansvarig för Research Development samt produktägare av Universums första digitala data- och insiktsplattformar. När Carola Lundberg nu värvas till Vizeum är det en värvning med en lång rad av erfarenhet inom research och produktutveckling.

– Det är viktigt att vi som mediebyrå breddar vår kompetens för att bli kundernas mest relevanta affärs- och kommunikationspartner. Därför har jag valt att titta utanför medievärlden när jag gjort rekryteringen för rollen som Insight Director. Carola har precis den långa och gedigna erfarenhet som jag letat efter för att komplettera vårt team, säger Ebba Kilman, vd för Vizeum Sverige, i ett pressmeddelande.

I och med rekryteringen menar man på Vizeum att man slår ett slag för att man fortsätter utveckla sitt erbjudande i gränssnittet mellan data, media, konsumentinsikter och kreativitet.

– Min passion är att göra bra saker bättre. Kombinerar man teknologi och innovativt arbete med affärsutveckling och projektledning skapas magi, säger Carola Lundberg i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Vizeum

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev