Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

TV4:s nya giv: prenumerationsbox

Publicerad: 11 Oktober 2016, 08:27
Uppdaterad: 11 Oktober 2016, 08:45

TV4 och Köket växlar upp och satsar på ett nytt koncept: hemleverans av matprodukter i form av en prenumerationsbox. Målet är att bli Sveriges mest attraktiva prenumerationsbox inom mat och bakning.


Ämnen i artikeln:

TV4TV4-gruppen

TV4:s sajt köket.se, en sajt som samlar mat- och bakningsrelaterat innehåll och filmer, stärker nu erbjudandet med en prenumerationsbox.

– Många konsumenter saknar tid att hitta inspiration när det gäller nya produkter inom mat, kök och bakning. Lösningen är en box som inte bara ger konsumenten efterlängtad inspiration, utan även kommer in i hemmet, kommenterar Mikael Ritsfalk, kommersiell produktchef för Kökets box.

Förutom produkter ämnade att inspirera kommer boxen innehålla recept och tips från kökets redaktion på hur produkten kan användas. Idén är att samarbetspartners kan nå ut med produktnyheter samtidigt som de får tillgång till kundernas samlade återkoppling.

– Med Kökets box vill vi erbjuda våra samarbetspartners och annonsörer ett kvalitativt sätt att nå konsumenterna och få dem att testa produkterna hemma i deras rätta kontext, kommenterar Camilla Everberg, affärsområdeschef mat på TV4.

Prenumerationsboxen kommer att lanseras till kund under hösten och kommer att kosta 129 kronor per månad. Varje box kommer att ha ett särskilt tema som baseras på det som är aktuellt i perioden.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4TV4-gruppen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.