Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Riksbyggen går till Adon

Publicerad: 9 mars 2016, 13:54
Uppdaterad: 9 mars 2016, 14:55

På bild: Tommy Gapinski, vd och projektledare på Adon. Daniel Eriksson, vd på Riksbyggen.

Lämnade Scream vid årsskiftet – vänder sig till konkurrenten Adon.


Ämnen i artikeln:

RiksbyggenScreamAdon

Adon vinner mediebyråuppdraget för Riksbyggen. Därmed tappar Scream uppdraget.

– Adon hade flera starka sidor. Vi upplevde att de var entusiastiska samt hade en genuin nyfikenhet på oss. Dessutom förstod de vår värdegrund redan i upphandlingsarbetet som genomfördes, säger Anna Kollin, marknadsstrateg på Riksbyggen i ett pressmeddelande.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar olika typer av bostäder. Deras företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Samarbetet med mediebyrån Adon påbörjades 1 februari.

– Vi är mycket glada över att valet föll på oss och vi är redan igång med samarbetet. Det är en spännande bransch med många utmaningar och möjligheter. Under upphandlingsprocessen har vi fått möjligheten att sätta oss in i vad Riksbyggen representerar vilket är så mycket mer än bostadsutveckling och fastighetsförvaltning. Något vi ser fram emot att lyfta fram i den kommande kommunikationen, säger Tommy Gapinski, projektledare på Adon, i pressmeddelandet.

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenScreamAdon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.