söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Playad rekryterar Jerry Brynolfsson

Publicerad: 15 november 2016, 10:25

Med över 15 års erfarenhet av mediebranschen och försäljningsrollen värvas Jerry Brynolfsson nu till Playad Media Group som företagets nya försäljningschef.

Ämnen i artikeln:

Playad Media Group

SN

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Jerry Brynolfsson arbetade senast på mediebyråsidan, i rollen som mediestrateg och kundansvarig. Sedan tidigare har han även arbetat på TV4-gruppen med försäljningar och som försäljningschef på Bonniers Nyhetsbolaget.

– Playad har sedan start gått i bräschen för online video och därför känns det förstås extra roligt att få möjligheten att vara en del av Playad-teamet. Jag hoppas att mina erfarenheter och kunskaper inom media och försäljning ska bidra till fortsatt utveckling och att Playad stärker sin position ytterligare inom online video, säger Jerry Brynolfsson i ett pressmeddelande.

Mats Ståhl är vd på Playad Media Group:

– För att kunna vara den optimala affärspartnern och rådgivaren ute hos mediebyråerna idag krävs lyhördhet, kunskap och erfarenhet. Medielandskapet är mer komplext än någonsin. Playad har sedan många år en rutinerad säljavdelning inom online video och kommer nu stärka upp ytterligare med en försäljningschef, Jerry Brynolfsson, säger Mats Ståhl i ett pressmeddelande.

Jerry Brynolfsson påstås bara vara en av flera planerade rekryteringar framöver. Playads teknikbolag ad10 består idag av sex utvecklare.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev