Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

MWM värvar Caroline Roth

Publicerad: 27 April 2016, 07:05
Uppdaterad: 27 April 2016, 08:37

Stampenbolaget MWM (Modern Women Media) startar karriärsajt för kvinnor och rekryterar Gants förre marknadsdirektör Caroline Roth som ny profil.


Ämnen i artikeln:

Modern Women Media

Dagens Media berättade i februari om att Gants dåvarande globala marknadsdirektör Caroline Roth slutar för att starta en egen konsultverksamhet inom varumärkesbyggande och strategisk kommunikation, La Strategista.

Nu har hon anslutit sig till Modern Women Media och den nystartade karriärsajten som bär hennes namn. Carolineroth.se är en plattform som vill lyfta ämnet business och karriär för en ung, kvinnlig målgrupp.

– Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och vad jag har lärt mig på vägen i min internationella karriär. Jag har föreläst en del, och det är en otrolig känsla att se hur intresset tänds i någon annans ögon, säger Caroline Roth i ett pressmeddelande.

För Modern Women Media är Caroline Roth nästa steg i strategin att bredda portföljen med fler ämnesområden.

– Det känns bra att kunna gå vidare in i 2016 med ännu en drömrekrytering. Nu fortsätter vi att nischa oss mot kvinnor, den här gången med karriärfokus. Vi märker att våra läsare är intresserade av karriärfrågor, och det känns jättekul att kunna ge dem inspiration och tips från någon som har ett så intressant cv som Caroline, säger Margaux Dietz, profilansvarig på MWM i ett pressmeddelande.

 

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Modern Women Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.