Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Helene Lindstrand är Saabs nya presschef

Publicerad: 7 December 2016, 10:43
Uppdaterad: 7 December 2016, 13:42

Bolaget Saab får ny presschef: "Vi möter ett stort och växande intresse från media vilket är både en spännande utmaning och viktigt av många skäl".


Ämnen i artikeln:

Saab

Helene Lindstrand blir ny Presschef på försvars- och säkerhetsbolaget Saab från och med den första januari 2017.

– Vi möter ett stort och växande intresse från media vilket är både en spännande utmaning och viktigt av många skäl. Jag vill fortsätta att utveckla vårt pressarbete, bland annat för att öka kunskapen om vad Saab och 15000 kompetenta medarbetare bidrar med i Sverige och andra länder, säger Helene Lindstrand i ett pressmeddelande.

Helene Lindstrand har sedan tidigare arbetat på Saab som Media Relations Manager i mer än tre år. Innan har haft rollen som förbundssekreterare i Lärarförbundet och under tio år satt hon med i Regeringskansliet som bland annat planeringschef, politisk sakkunnig och pressekreterare under den socialdemokratiska regeringen. Hon arbetade då med utbildning, forskning, näringspolitik och handelsfrämjande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Saab

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.