Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Festival sätter Sverige på kartan i LA

Publicerad: 15 Oktober 2016, 19:07
Uppdaterad: 17 Oktober 2016, 20:04

LOS ANGELES. Den helsvenska festivalen Stockholm, CA, drar svenska storartister som Veronica Maggio, Icona Pop och Little Dragon på lördagen i Los Angeles. Arrangemanget är också ett tillfälle för de svenska sponsorerna att ta plats i USA.


Ämnen i artikeln:

Absolut vodkaPripps Blå

Dagens Media är på plats i Los Angeles för att följa DMA-konferensen &Then. Samtidigt arrangeras den helsvenska musikfestivalen Stockholm, CA, i dag lördag, med svenska artister som Little Dragon, Icona Pop, Rebecca & Fiona och Veronica Maggio – för att nämna några.

I Absolut vodkas exklusiva villa, Elyx House, i Hollywood Hills smygstartade festen på fredagen när sponsorer och inbjudna gäster samlades.

– Många företag har inte förstått vilket starkt varumärke Sverige är. Men det har jag sett den senaste tiden, att allt fler börjar marknadsföra sig som ett svenskt företag, säger Monica Enqvist, press- och kommunikationschef vid den svenska ambassaden i Washington.

Svenska ambassaden, svenska handelskammaren, Pripps, SAS, Absolut Elyx, Invest Stockholm, Oatly , Stockholm CA och Wonderworld VR är sponsorer. Wonderworld VR kommer även att livesända festivalen i vr till Sverige.

Det senaste projektet för Visit Sweden är en vr-kampanj där tittarna får följa med in i olika typiska svenska miljöer. Danny Saucedo står för speakerrösten.

– Jag har alltid med mig ett historieberättande i allt jag gör, säger Wonderworlds vd Simon Romanus, när han i Absolut vodkas Elyx House premiärvisade vr-kampanjen

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Absolut vodkaPripps Blå

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.