Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Fahrman ska sälja prylar med Blocket

Publicerad: 27 September 2016, 10:43
Uppdaterad: 27 September 2016, 10:44

Lifestylebloggaren Frida Fahrman och Blocket har inlett ett långsiktigt samarbete. Frida Fahrman ska lyfta andrahandsmarknaden – främst ur ett föräldraperspektiv – genom ”Fridas butik” och filmen ”Blocket fixar med Frida”.


Ämnen i artikeln:

Blocket

I ”Fridas butik” kommer Frida Fahrman tipsa om trender, hållbarhet och plånboksknep. I filmen ”Blocket fixar med Frida” ger hon tips för en lyckad garderobsrensning.  

– Vi är frekventa Blocketanvändare i vår familj och köper allt ifrån bastubåt till designmöbler och attiraljer till barnen. Eftersom jag tror framtiden ligger i långsiktigt och hållbart användande kring allt, så ska det bli otroligt kul att få jobba med just Blocket. Jag vill på ett finurligt sätt återanvända och hitta nya möjligheter för båda mina egna och andras grejer, säger Frida Fahrman i ett pressmeddelande.

Blocket ägs av Schibsted och har omkring fyra miljoner besökare varje vecka. Enligt Blocket motsvarade värdet av alla annonser 2015 omkring 13 procent av Sveriges BNP – 525 miljarder kronor.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.