Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Medieval

Fahrman ska sälja prylar med Blocket

Lifestylebloggaren Frida Fahrman och Blocket har inlett ett långsiktigt samarbete. Frida Fahrman ska lyfta andrahandsmarknaden – främst ur ett föräldraperspektiv – genom ”Fridas butik” och filmen ”Blocket fixar med Frida”.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se


Publicerad: 27 September 2016, 10:43
Uppdaterad: 27 September 2016, 10:44

Ämnen i artikeln:

Blocket

I ”Fridas butik” kommer Frida Fahrman tipsa om trender, hållbarhet och plånboksknep. I filmen ”Blocket fixar med Frida” ger hon tips för en lyckad garderobsrensning.  

– Vi är frekventa Blocketanvändare i vår familj och köper allt ifrån bastubåt till designmöbler och attiraljer till barnen. Eftersom jag tror framtiden ligger i långsiktigt och hållbart användande kring allt, så ska det bli otroligt kul att få jobba med just Blocket. Jag vill på ett finurligt sätt återanvända och hitta nya möjligheter för båda mina egna och andras grejer, säger Frida Fahrman i ett pressmeddelande.

Blocket ägs av Schibsted och har omkring fyra miljoner besökare varje vecka. Enligt Blocket motsvarade värdet av alla annonser 2015 omkring 13 procent av Sveriges BNP – 525 miljarder kronor.

Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.