Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Expressen värvar Torbjörn Nilsson från Fokus

Publicerad: 4 Maj 2016, 11:59
Uppdaterad: 4 Maj 2016, 11:59

Expressen värvar författaren och journalisten Torbjörn Nilsson. Tidigare har Torbjörn Nilsson medverkat i Fokus och två gånger utsetts till "Årets journalist".


Ämnen i artikeln:

ExpressenFokus

Torbjörn Nilsson kommer att medverka i Expressen och i Expressen TV.

– Det är för mig först och främst hedrande att få komma till den tidning där Anders Ehnmark haft sin bas i sextio år. Jag uppfattar det som att Expressen är mycket allvarlig i sin satsning på kvalitetsjournalistik. Det ska bli kul att försöka bidra i det arbetet, säger Torbjörn Nilsson i ett pressmeddelande.

I Expressens bevakning av politik ingår reportrarna Niklas Svensson och Hanna Jakobson samt krönikörerna K-G Bergström och Lotta Gröning.

– Torbjörn Nilsson är en av den berättande journalistikens stora stjärnor. Hans förmåga att skildra och bringa klarhet i inrikespolitiken kommer att stärka Expressens profil som politikbevakare ytterligare, säger Karin Olsson, ställförträdande utgivare på Expressen i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenFokus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.