Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Elisabeth Thand Ringqvist till NFT Ventures

Publicerad: 15 november 2016, 11:24
Uppdaterad: 15 november 2016, 11:56

Teknikbolaget NFT Ventures knyter till sig Elisabeth Thand Ringqvist. Hon har tidigare varit vd på Företagarna och konsult på Prime PR – men blir nu en del av teknikbolagets rådgivnings-team.


Elisabeth Thand Ringqvist har under många år jobbat under Maud Olofsson, och har bland annat grundat rådgivnings- och investeringsbolaget Marsnen Advisers, ett företag hon än idag är vd för. Hon har dessutom författat boken ”Nerdonomics”. När NFT Ventures nu välkomnar Elisabeth Thand Ringqvist är det en hel del erfarenhet som tillkommer.

– Vi ser mycket framemot att få Elisabeth till vår organisation och tror att hon kommer att kunna tillföra mycket kunskap och erfarenhet som kan komma att vara positivt både för oss och våra portföljbolag, säger Johan Lundberg, CEO NFT Ventures, i ett pressmeddelande.

Elisabeth Thand Ringqvist ser framemot sitt första styrelseuppdrag för NFT Ventures som Senior Advisor.

– Det känns oerhört stimulerande att nyttja kunskapen om företagens behov av olika finansieringslösningar med mitt breda nätverk för att bidra till att NFT Ventures kan hitta de bästa bolagen för förvärv och vara med och utveckla dessa. Hela världen tittar på FinTech Sverige just nu och det gäller att vi ser våra egna juveler innan någon annan gör det” säger Elisabeth Thand Ringqvist i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev