Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medieval

Digitala stjärnor ansluter sig till ENT

Publicerad: 8 December 2016, 10:05
Uppdaterad: 8 December 2016, 10:47

Julien Magic, Ellen Bergström och Ida Warg blir alla en del av TV4:s nätverk ENT: "Utveckla det rörliga formatet framåt".


Träningsprofilen Alexandra Bring och Youtube-stjärnan Keyyo har båda tidigare värvats till ENT.  Tre nya till TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.

Magikern Julien Magic, skådespelaren och komikern Ellen Bergström och vloggaren Ida Warg går alla till TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.

– Det känns superkul att få vara en del av ENT! Jag ser ENT som en bra partner för att bygga spännande samarbeten och projekt med. Jag är övertygad om att det finns synergier som gör att vi båda utvecklar det rörliga formatet framåt, kommenterar Ida Warg.

Som en del av ENT kommer de att precis som vanligt producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

– Vi är väldigt glada över att alla dessa tre stora namn nu anslutit sig till oss och som vi nu får förmånen att arbeta med. De är tre individuellt väldigt starka personligheter med stora följarbaser som på olika sätt kommer att bidra positivt till oss på ENT i våra satsningar, och som också ger våra affärspartners möjligheter till nya kommunikationslösningar, säger Sanny Ekstrand, chef för ENT, i ett pressmeddelande.

Ida Warg är 30 år och bor i Stockholm. Hon är en svensk livsstilsprofil med sina 160 000 följare på instagram och 125 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Julien Dauphin, eller mer känd som Julien Magic, är 38 år och bor i Stockholm.  Julien är svensk mästare i magi och har tidigare representerat landet i världsmästerskapen för magi. Han har över 180 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

Ellen Bergström är 27 år och bor också hon i Stockholm. Hon är skådespelerska, komiker och sångerska med 245 000 följare på Instagram. Hon är även känd som programledare på NRJ. 

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.