Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medieval

Cancerfonden får ny kommunikations- och marknadschef

Publicerad: 31 augusti 2017, 12:30
Uppdaterad: 31 augusti 2017, 14:30

Jeanette Sundin till Cancerfonden.

Tidigare Svenska Spel-anställda Jeanette Sundin är Cancerfondens nyaste rekrytering.


Ämnen i artikeln:

Cancerfonden

Med start imorgon återfinns Jeanette Sundin på Cancerfondens kontor i rollen som kommunikations- och marknadschef.

– Jag är mycket glad och stolt. Organisationen är just nu inne i en spännande fas där man vitaliserar organisation, insamlingsmål och strategier för verksamheten, och jag ser fram emot att jobba med detta viktiga arbete tillsammans med alla kompetenta medarbetare på Cancerfonden, säger Jeanette Sundin, i en kommentar.

Hon kommer senast från Svenska Spel och roller så som marknadschef för företagets sajt, pr-chef och senast i raden, chef för Corporate Communications. I ryggsäcken har hon med sig erfarenhet från Gaming VC och Boss Media när hon nu blir den första, någonsin, i rollen som kommunikations- och marknadschef på Cancerfonden.

– Initiativet att slå ihop kommunikation och marknad till en avdelning ligger helt rätt i tiden där gränserna mellan olika kommunikationsdiscipliner allt mer suddas ut. Det kommer ge verksamheten synergier och möjlighet till ett integrerat arbetssätt mot olika målgrupper, säger Jeanette Sundin.

Ulrika Årehed Kågström, Cancerfondens generalsekreterare, är både nöjd och förväntansfull.

– Vi ser verkligen fram emot att Jeanette Sundin börjar hos oss. Hon har en gedigen kompetens och erfarenhet från kommunikation och marknad och är en omvittnat god ledare. Egenskaper som är viktiga i vårt arbete med prevention och forskningsfinansiering, säger hon i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Cancerfonden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.