Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Medieval

Anna Rasin blir ny kommunikationsdirektör på Coop

Olle Axelsson lämnar efter tre år rollen som kommunikationsdirektör på Coop. Hans efterträdare blir Anna Rasin.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Publicerad: 24 November 2016, 12:35
Uppdaterad: 24 November 2016, 12:44

Ämnen i artikeln:

Coop

Anna Rasin började arbeta på Coop för ett och halvt år sedan. Hon har tidigare haft rollen som chef för internkommunikation & koncernprojekt. Dessförinnan har hon haft kommunikationschefsroller på Nasdaq och advokatfirman Vinge.

– Jag är mycket glad att få frågan från Coops vd Sonat Burman Olsson att ta över ansvaret för kommunikation. Jag ser fram mot fortsätta det stora förändringsarbetet vi är mitt inne i – och där spelar kommunikation en mycket viktig roll, säger Anna Rasin.

– Jag vill tacka Olle Axelsson för ett mycket gott arbete i att leda och strukturera vår kommunikationsverksamhet de senaste åren och det känns mycket tillfredställande att hitta en smidig övergång nu när Anna tar över stafettpinnen under våren, säger Sonat Burman-Olsson i ett pressmeddelande.

Olle Axelsson, som kommer att gå vidare med egen verksamhet med bas i Göteborg under våren 2017, fortsätter att stödja kommunikation initialt under första delen av 2017 samt ge fortsatt support i företagets omfattande förändringarbete.

Anna Rasin tillträder till rollen som kommunikationsdirektör den 1 april 2017.

Ämnen i artikeln:

Coop

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.