tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Välkommen på Inhousefrukost!

Publicerad: 14 november 2018, 10:03
Uppdaterad: 21 november 2018, 10:12

Missa inte Dagens Medias frukostseminarium där du bland annat får höra vad som krävs för att vinna Inhousetävlingen.

Ämnen i artikeln:

Dagens MediaInhouse

Det är dags för årets sista Inhousefrukost den 22 november. Vi välkomnar två av vinnarna som talare under frukosten - Metro Media House och Telge AB. 

Frukostseminariet är till för dig som vill få möjlighet att ta del av inspiration och erfarenhetsutbyte i en kreativ miljö.

Tid: Torsdagen den 22 november kl 8.00–10.00

Plats: At Six, Listening Lounge, Brunkebergstorg 6, Stockholm

Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag! 

Program

08.00-08.25 Frukost och mingel

08.25-08.30 Välkommen

Madeleine Nilsson på Dagens Media hälsar alla välkomna och presenterar morgonens case som är vinnande bidrag från Inousegalan 2018.

08.30-08.50 Så blev WomenUp etta på iTunes

Psykisk ohälsa, utmattning, ätstörningar, hälsohets, kvinnofällor, sexism, rasism och skeva samhällsideal. I podden WomanUp lyckades Metro Mode få några av Sveriges mest inspirerande kvinnor att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter. Metro Medias marknadschef Eleanor Andersson och Metro Modes redaktionschef Cassandra Lundgren berättar om arbetet med projektet och hur dom blev etta på iTunes och blev en relevant röst i bruset. Metro Media House kampanj WomanUp-podden! vann Bästa Inkluderande Kampanj på Inhousegalan 2018.

08.55–9.20 Vad händer när toapappret hamnar bredvid falukorven?

Eller när ungsfolie finns i frysboxen? Hur viktigt är det egentligen att saker hamnar på sin sätta plats? När återvinningen går ner måste engagemanget gå upp. Malin Pettersson, kommunikationschef och Marie Antonsson, copywriter på Telge berättar om arbetet kring deras framgångsrika kampanj sorteringsexperimentet som nådde högt över förväntat resultat och som visar hur ologiskt det är att inte sortera. Telge och sorteringsexperimentet vann kategori Bästa Digitala Aktivitet på Inhousegalan 2018.

09.20–09.30 9 minuter: 90 inhousechefer 

Håkan Bodman från Inhouse AB rundar av frukosten och berättar om nätverket med 90 inhousechefer och om hur detta kan användas för att utveckla kreativitet och effektivitet på inhousebyrån.

09.30–10.00 Mingel

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev