Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Uppsalabyrå sköter marknadsföringen av jätteevent

Publicerad: 22 oktober 2019, 09:16

Woc Marketings avtal med underhållningsarrangören Feld Entertainment ger byrån marknadsansvar för bland annat evenemanget Disney On Ice till och med 2024.

Woc Marketing förlänger sitt avtal med Feld Entertainment och fortsätter därmed som kommunikations- och marknadsansvarig för Disney On Ice och Monster Jam i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Disney

Uppsalaföretaget Woc Marketings fokus är att arbeta med marknadsföring av familjeevenemang som Babblarna, isföreställningen Disney On Ice och motorfesten Monster Jam.

I dagarna skrev byrån ett nytt flerårsavtal med underhållningsarrangören Feld Entertainment. Avtalet innebär att Woc Marketing får förnyat förtroende att i ytterligare fyra år ha marknadsansvar för de två senare evenemangen.

Bo Wahlfeldt, vd på Woc Marketing, är glad över att byrån får behålla uppdraget.

- Nu har vi möjlighet att fortsätta utveckla familjeevenemangen som spränger generationsgränser och skapar gemenskap, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I snart 30 år har vi haft ansvar för Disney On Ice och tillsammans med den spektakulära motorshowen Monster Jam har vi fyllt arenor i Sverige med omkring 5 miljoner besökare.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Disney

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev